Politica privind Prelucrarea Datelor Personale​

Date de identificare:
XPLICATION SRL

CUI: 37953480, NR.INREG.REG.COM.: J01/1013/2017

SEDIUL SOCIAL: & CORESPONDENTA:  RO-510191, Loc. Alba Iulia, Str. Orizontului, nr. 5, bl. C3, Ap. 1, jud. Alba

TEL./FAX: 004 0736 898 333 E-MAIL: office@magnaprint.ro

POLITICA GENERALA
privind
PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Respectarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal, precum și a dreptului la viață privată reprezinta o prioritate pentru noi, XPLICATION SRL.

Astfel, intreprindem toate demersurile necesare pentru a procesa datele dvs. personale in conformitate cu principiile stabilite prin legislatia privind protectia datelor aplicabila in Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE(“GDPR”).       

Datele personale inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, prenume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prezentă politica de prelucrare a datelor cu caracter personal prezintă următoarele secțiuni:

·       Ce fel de date personale prelucrăm?
·       Date sensibile
·       În ce scop și în ce temei prelucrăm datele dvs. personale?
·       Către ce persoane transmitem datele dvs. personale?
·       Colectăm date personale de la terți?
·       Transferăm datele dvs. în afara UE/SEE?
·       Furnizarea de către dvs. a datelor personale ale altor persoane fizice
·       Cât timp păstrăm datele dvs. personale?
·       Care sunt drepturile dvs?
·       Sunt datele dvs. in siguranta?
·       Link-uri către alte site-uri web
·       Întrebări sau reclamații
·       Modificări ale politicii

CE FEL DE DATE PERSONALE PRELUCRAM?

Dacă sunteți client său potenţial client

Colectam date cu caracter personal in urma celor mai multe interactiuni cu dvs, precum si in cadrul celorlalte aspecte ale activitatii noastre. Categoriile de date pe care le colectam sunt urmatoarele:

  • Numele si prenumele, adresa de e-mail, serie si numar act de identitate, cod numeric personal, numarul de telefon si adresa dvs, semnatura, alte date inscrise in cartea de identitate.
  • Datele contului dvs (cod IBAN total sau partial, cod tranzactie, banca platitorului, etc) si/sau a cardului bancar (tipul cardului, numarul cardului de credit/debit, numele titularului, data expirarii si codul de securitate);
  • Informatiile pe care le furnizati cu privire la preferintele dvs. de marketing:
  • Informatii despre autovehiculele pe care este posibil sa le aduceti pe proprietatea noastra;
  • Locatia autoturismelor proprietatea societatii, monitorizate prin sistem GPS;
  • Date referitoare la traficul de internet din locatie;
  • Ora si data accesarii site-ului internet si adresa IP din care a fost accesat site-ul societatii;
  • Recenzii si opinii referitoare la serviciile prestate de catre societatea noastra;
  • Orice alte tipuri de informatii pe care alegeti sa ni le furnizati sau orice alte informatii publice care va privesc.

De asemenea, camerele de supraveghere si alte masuri de securitate aflate pe proprietatile noastre pot capta sau inregistra imagini ale oaspetilor in locuri publice (cum ar fi intrarile in sediul firmei), precum si datele dvs. de localizare (prin imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cardurile de acces, trafic de date si/sau alte tehnologii). 

Puteti alege oricand ce date personale doriti sa ne furnizati. Cu toate acestea, daca alegeti sa nu furnizati anumite date personale, in cazul in care temeiul solicitarii noastre este respectarea unei obligatii legale, obligatii contractuale sau obligatii necesare pentru incheierea unui contract, vom fi in imposibilitate de a va oferi anumite servicii.

Dacă sunteți potential angajat

Colectam informatiile din CV-ul trimis de dvs. precum si orice alta informatie transmisa odata cu CV-ul si/sau in cadrul interviurilor la care v-ati prezentat.

Daca sunteți vizitator în cadrul societatii noastre

Colectam numele si prenumele dvs, precum si informatii privind scopul vizitei. De asemenea, camerele de supraveghere pot capta sau inregistra imagini ale vizitatorilor in locuri publice.

Dacă sunteți utilizator al site-urilor noastre:

www.xplication.ro

www.magnaprint.ro

www.designbroderii.magnaprint.ro

www.croitorulregal.ro

www.covidel.ro

Simpla accesare a site-ului nostru nu va conduce la colectarea datelor dvs. personale cu exceptia cazului in care dvs. introduceti de bunavoie anumite date. Totusi, colectam ora si data accesarii site-ului Internet si adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de Internet. (vezi Politica de utilizare a cookie-urilor)

Dacă sunteți reprezentant său persoană de contact al furnizorilor sau partenerilor noștri de afaceri

Colectam numele, prenumele, functia precum si orice alte date furnizate de dvs. sau de societatea pe care o reprezentati.

Dacă sunteți angajat

Va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate Aferenta Angajatilor, adusa la cunostinta in momentul angajarii si disponibila oricand la Departamentul de Resurse Umane.

DATE SENSIBILE

Termenul „date sensibile“ se refera la originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate si prelucrarea de date genetice, de date biometrice, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala.

In desfasurarea activitatii noastre, colectam astfel de date sensibile, in special cele biometrice de tip imagine faciala si/sau video si alte informatii care ne sunt necesare pentru a oferi serviciile specifice activitatii noastre si a raspunde cerintelor dumneavoastra.

Scopul prelucrarii acestor date sensibile este sa putem livra catre dumneavoastra serviciul dorit.

IN CE SCOP SI IN CE TEMEI PRELUCRAM DATELE DVS. PERSONALE?

Daca sunteti client sau potential client

  • Prezentarea unei oferte de servicii:

Scop: prelucram datele dvs personale pentru a va putea face o oferta de pret si servicii, potrivit cerintelor dvs.

Temei juridic: art. 6 alin 1 lit. a din Regulamentul General privind Protectia Datelor

  • Executarea unui contract:

Scop: prelucram datele dvs personale pentru incheierea si executarea unui contract.

Temei juridic: art. 6 alin 2 din Regulamentul General privind Protectia Datelor.

  • Feedback:

Scop: prelucram datele dvs. personale pentru a ne asigura ca ati avut o experienta placuta in legatura cu serviciile oferite de societatea noastra.

Temei juridic: art.6 alin 1 lit. f din Regulamentul General privind Protectia Datelor, avand in vedere interesul nostru legitim de a imbunatati constant serviciile pe care le oferim si de a oferi servicii cat mai potrivite si conforme cu standardele clientilor nostri

  • Marketing:

Scop: prelucram datele dvs. personale in scopuri de marketing, precum newsletter-uri comerciale si comunicari de marketing privind produse si servicii noi sau alte oferte despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.

Temei juridic: art.6 alin 1 lit. f din Regulamentul General privind Protectia Datelor, sens in care ne bazam pe interesul legitim de a promova serviciile noastre prin transmiterea ofertelor pe care le consideram ca fiind de interes pentru dvs.

Daca este necesar, in conformitate cu legislatia aplicabila, vom obtine consimtamantul dvs. inainte de a va prelucra datele personale in scopuri de marketing direct. In acest caz, va aducem la cunostinta ca veti putea retrage in orice moment consimtamantul pentru prelucrarea in scop de marketing, caz in care nu veti mai primi nici o comunicare de marketing din partea noastra.

Vom include un link de dezabonare pe care il puteti utiliza daca nu doriti sa va mai trimitem mesaje.

De asemenea, cu ocazia organizarii anumitor evenimente in cadrul societatii noastre, este posibil sa realizam cateva fotografii, iar unele dintre aceste ar putea fi distribuite si in mediul online pentru a arata si celorlalti cum sunt evenimentele noastre sau cum se desfasoara activitatea noastra. In orice caz, pentru ca tinem cont de dreptul dvs. la viata privata, avem grija ca fotografiile sa nu evidentieze anumite persoane si vom face tot posibilul ca dvs. sa fiti informati despre faptul ca vor fi facute fotografii (pentru obiectiuni cu privire la fotografiile noastre a se vedea “Dreptul la opozitie” din Sectiunea “Drepturile dumneavoastra”).

  • Alte comunicari: prin e-mail, posta, telefon sau SMS

Scop: aceste comunicari vor fi facute pentru un motiv specific precum: pentru a va informa cu privire la ofertele si promotiile noastre, pentru a raspunde cererilor dumneavoastra, pentru a va informa despre modalitatea in care au fost solutionate plangerile si/sau incidentele invederate de dvs, etc.

Temei juridic: art.6 alin 1 lit. f din Regulamentul General privind Protectia Datelor, dat fiind interesul nostru legitim de a oferi servicii la cele mai inalte standarde prin solutionarea eventualelor cereri/plangeri si pentru a va asigura de intreaga noastra disponibilitate.

  • Analiza, imbunatatire si cercetare:

Scop: pentru a asigura constant evolutia calitativa a serviciilor noastre, avem grija sa analizam fiecare plangere/sugestie din partea dvs., astfel ca intocmim rapoarte statistice pentru a identifica problemele, gradul de repetitivitate si pentru a gasi cele mai bune solutii pentru remedierea acestora.

Temei juridic: art.6 alin 1 lit. f din Regulamentul General privind Protectia Datelor, sens in care ne bazam pe interesul nostru legitim de a furniza servicii conforme standardelor dvs. si ale societatii noastre.

Daca sunteti vizitator in cadrul societatii noastre

Scop: prelucram datele dvs. personale pentru a asigura protectia persoanelor si a bunurilor din cadrul societatii noastre.

Temei juridic: art.6 alin 1 lit. f din Regulamentul General privind Protectia Datelor, dat fiindinteresul nostru legitim de a asigura atat protectia persoanelor, cat si protectia bunurilor clientilor/societatii/personalului din cadrul societatii.

Dacă sunteți utilizator al site-urilor noastre:

www.xplication.ro

www.magnaprint.ro

www.designbroderii.magnaprint.ro

www.croitorulregal.ro

www.covidel.ro

Scop: monitorizarea traficului in vederea identificarii erorilor si/sau orice alta disfunctionalitate a site-ului

Temei juridic: art.6 alin 1 lit. f din Regulamentul General privind Protectia Datelor, sens in care ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim si anume punerea la dispozitia dvs. a unui site complet functional prin repararea oricarei erori, precum si prin imbunatatirea continua a acestuia.

Daca sunteti reprezentant sau persoana de contact al furnizorilor sau partenerilor nostri de afaceri

Scop: derularea relatiilor contractuale cu furnizorii sau partenerii nostri de afaceri.

Temei juridic: art.6 alin 1 lit. b din Regulamentul General privind Protectia Datelor, pentru executarea unui contract.

Daca sunteti potential angajat

Scop: evaluarea aplicatiei dvs. de angajare.Temei juridic: art.6 alin 1 lit. b din Regulamentul General privind Protectia Datelor, pentru incheierea unui contract

Daca sunteti angajat

Va rugam sa vedeti Politica de Confidentialitate aferenta Angajatilor, adusa la cunostintain momentul angajarii si disponibila oricand la Departamentul de Resurse Umane.

Pentru toate categoriile de persoane de mai sus

Putem procesa si datele dvs. in contextul urmatoarelor activitati:

  • Restructurari sau reorganizari interne sau vanzari de active sau parti sociale/actiuni:

Scop: prelucram datele dvs. pentru efectuarea operatiunilor mentionate mai sus

Temei juridic: art.6 alin 1 lit. f din Regulamentul General privind Protectia Datelor, dat fiind interesul legitim de a efectua operatiunile, mai ales in conditiile in care acestea ar fi imposibil de realizat in lipsa unei prelucrari a datelor dvs.

Cu toate acestea, va asiguram ca aceasta eventuala prelucrare va fi efectuata in conformitate cu prezenta politica si prin implementarea unor masuri care sa asigure confidentialitatea datelor dvs.

  • Securitate:

Scop: prelucram datele personale pentru securitatea bunurilor si integritatea fizica a persoanelor.

Temei: art.6 alin 1 lit. f din Regulamentul General privind Protectia Datelor, ne bazam pe interesul nostru legitim de a asigura protectia bunurilor dvs. si ale societatii, precum si protectia persoanelor aflate in perimetrul acesteia.

  • Motive juridice:

Scop: in anumite cazuri, trebuie sa prelucram informatiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamatiile, pentru investigatiile si respectarea reglementarilor legale aplicabile, pentru a pune in aplicare un acord sau pentru a ne conforma solicitarilor din partea organelor publice in masura in care aceste solicitari indeplinesc conditiile impuse de lege.

Temei: motivele prelucrarii pot fi reprezentate de obligatia legala (in cazul in care avem obligatia legala de a divulga anumite date cu caracter personal autoritatilor publice) sau de interesul nostru legitim de a rezolva eventualele dispute si/sau reclamatii.

CATRE CE PERSOANE TRANSMITEM DATELE DVS. PERSONALE?

Pentru a va oferi servicii de inalta calitate, este posibil sa transmitem informatiile dvs. personale furnizorilor nostri de servicii si altor terte parti, dupa cum este prezentat in detaliu mai jos:

  • Furnizori:

in vederea  furnizarii serviciilor solicitate, in unele cazuri, va trebui sa transmitem cateva din datele dvs. personale furnizorilor, iar acestia au calitatea de imputerniciti si prelucreaza datele in numele, pe seama si in conformitate cu indicatiile noastre (cum ar fi furnizorii de software-uri, IT, servicii de contabilitate, servicii medicale, etc).

  • Parteneri de afaceri:

in anumite cazuri, ne asociem cu alte societati pentru a va furniza produse, servicii sau oferte.

  • Co-sponsori ai promoțiilor

in anumite cazuri, co-sponsorizam promotii, loterii, tombole, competitii sau concursuri cu alte companii sau putem furniza premii pentru loterii si concursuri sponsorizate de alte companii. Daca participati la aceste loterii sau concursuri, putem transmite datele dvs. personale sponsorului colaborator sau unui sponsor tert.

  • Autorități și/sau instituții publice pentru:

(i) respectarea dispozitiilor legale,

(ii) a raspunde solicitarilor acestora,

(iii) pentru motive de interes public,

(IV) pentru protejarea sanatatii rezidentilor in situatii de urgenta.

Confidentialitatea datelor dvs. este importanta pentru noi, motiv pentru care, acolo unde este posibil, transmiterea de date personale in conformitate cu cele de mai sus se realizeaza numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea destinatarilor, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii se face conform legislatiei in vigoare si politicilor aplicabile. In orice caz, de fiecare data vom transmite catre destinatari doar informatiile strict necesare pentru realizarea scopului respectiv.

COLECTĂM DATE PERSONALE DE LA TERȚI?

Pentru a va oferi servicii de inalta calitate, este posibil sa colectam informatii despre dvs. de la partenerii nostri de afaceri si alte terte parti, dupa cum este prezentat in detaliu mai jos:

  • Parteneri de afaceri:

Date tehnice furnizate de urmatoarele parti terte:

Furnizorii de servicii/date de analiza (Google Analytics, Google Analytics Ecommerce, StatCounter si alte sisteme de monitorizare)

Retele si canale de promovare (Google Adwords, Google Remarketing, sisteme de afiliere, Social Media – Facebook, Instagram, Twitter, YouTube si alte retele de socializare folosite)

Website-urile agregatoare de oferte sau comparatoarele de preturi (Compari.ro, ShopMania.ro, Cauti.ro. Okazii.ro, Price.ro)

Solutii si servicii de chat online (SmartSupp)

Procesatori de plati online cu cardul (EuPlatesc, PlatiOnline)

Sisteme de facturare in cloud

Sisteme de emitere automata a AWB-urilor pentru firmele de curierat

Societatile care presteaza servicii medicale, medici curanti (medicina muncii),

  • Co-sponsori ai promoțiilor

in anumite cazuri, co-sponsorizam promotii, loterii, tombole, competitii sau concursuri cu alte companii sau putem furniza premii pentru loterii si concursuri sponsorizate de alte companii. Daca participati la aceste loterii sau concursuri, putem colecta datele dvs. personale de la sponsorul colaborator sau de la un sponsor tert.

In orice caz, va asiguram ca datele dvs. colectate de la terti vor fi prelucrate in aceleasi conditii ca si cum ar fi fost colectate direct de la dvs. De asemenea, nu vom colecta decat ceea ce este necesar indeplinirii scopurilor noastre. (a se vedea Sectiunea “IN CE SCOP SI IN CE TEMEI SUNT PRELUCRATE DATELE DVS PERSONALE?”). In plus, in momentul in care va vom contacta pentru prima data, va vom aduce la cunostinta, in primul rand, sursa din care am obtinut datele dvs. personale.

TRANSFERĂM DATELE DVS PERSONALE ÎN AFARA UE/SEE?

NU transferam datele dvs. in afara Uniunii Europene sau Spatiului Economic European.

FURNIZAREA DE CATRE DVS. A DATELOR PERSONALE ALE ALTOR PERSOANE FIZICE

Daca ne furnizati datele personale ale altor persoane fizice, va rugam sa obtineti acordul lor inainte de a ne furniza datele lor personale si sa le comunicati modalitatea in care acestea urmeaza a fi prelucrate, asa cum este descris in aceasta Politica de confidentialitate.

CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS PERSONALE?

Datele dvs. personale sunt pastrate pe toata perioada realizarii scopurilor detaliate in prezenta politica, daca o perioada mai lunga de timp de pastrare nu este necesara sau permisa de legea aplicabila.

Revizuim constant necesitatea pastrarii datelor dvs. personale, iar in masura in care prelucrarea nu mai este necesara si nu exista obligativitatea impusa de lege de a pastra datele, vom distruge informatiile dvs. personale cat mai curand posibil si intr-un mod in care sa nu mai poata fi recuperate sau reconstituite (spre exemplu, vom sterge/distruge toate datele persoanelor care nu au fost angajate in urma interviurilor, daca nu exista perspectiva serioasa de angajare in viitor).

Daca informatiile personale sunt imprimate pe suport de hartie, acestea vor fi distruse intr-un mod sigur, prin shredder, iar daca acestea sunt salvate pe suporturi electronice, vor fi sterse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul ca informatiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ?

In calitate de persoana vizata beneficiati de urmatoarele drepturi prevazute de GDPR:

  • Dreptul de acces:

ne puteti solicita (i) o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal si, in caz afirmativ, acces la datele respective si informatii cu privire la acestea, precum si (ii) o copie a datelor dvs personale pe care le detinem (art. 15 din GDPR);

  • Dreptul la rectificare:

ne puteti informa despre orice modificare a datelor dvs. personale sau ne puteti cere sa corectam datele personale pe care le detinem despre dvs.(art. 16 din GDPR);

  • Dreptul laștergere („dreptul de a fi uitat”):

in anumite situatii (ca de exemplu (i) cazul in caredatele au fost colectate ilegal, (ii) data limita pentru stocarea datelor a expirat, (iii) v-ati exercitat dreptul la opozitie sau (iv) prelucrarea datelor se realiza pe baza de consimtamant si v-ati retras consimtamantul, ne puteti cere sa stergemdatele personale pe care le detinem despre dvs. (art. 17 din GDPR);

  • Dreptul de a restricționa prelucrarea:

in anumite situatii (ca de exemplu cazul in care este contestatiexactitatea acestor date sau legalitatea prelucrarii), ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor dvs.pentru o anumita perioada (art. 18 din GDPR);

  • Dreptul la portabilitatea datelor:

sa ne solicitati sa va trimitem datele dvs. personale unei terte parti sau direct catre dvs. (art. 20 din GDPR);

  • Dreptul la opoziție:

in anumite situatii (ca de exemplu prelucrarea ce are ca temei juridic interesul legitim), ne puteti solicita sa nu mai prelucram datele dvs. (art. 21 din GDPR);

In cazul in care folosim datele dvs. personale pe baza consimtamantului dvs., aveti dreptul sa retrageti acest consimtamant in orice moment. In aceasta situatie, datele dvs. nu vor mai fi prelucrate de noi, cu exceptia cazului in care o dispozitie legala ne obliga la pastrarea si arhivarea acestora. In orice caz, va vom informa daca exista o astfel de prevedere legala si o vom indica in mod expres.

SUNT DATELE DVS. ÎN SIGURANȚĂ?

Tratam securitatea dvs. personala cu seriozitate, de aceea luam importante masuri de securitate, necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat la date sau modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate de date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.

Solicitam si furnizorilor nostri de servicii precum si partenerilor de afaceri sa intreprinda toate masurile necesare in vederea protectiei impotriva accesului neautorizat la date sau modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate de date

LINKURI CATRE ALTE SITE-URI WEB

Site-ul nostru contine linkuri catre site-uri terte. Retineti faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, pastrarea, partajarea sau dezvaluirea datelor sau informatiilor de catre astfel de terte parti. In cazul in care folositi sau furnizati informatii pe site-urile tertilor, se aplica termenii si politica de confidentialitate a site-urilor respective. Va sfatuim sa cititi politica de confidentialitate a site-urilor pe care le vizitati inainte de a trimite date personale.

Folosirea serviciilor de internet oferite de societatea noastra cade sub incidenta termenilor de utilizare si a politicii de confidentialitate ale furnizorilor de internet. Puteti accesa termenii si politicile respective utilizand linkurile de pe pagina de autentificare a serviciului respectiv sau vizitand site-ul web al furnizorului de internet.

INTREBARI SAU RECLAMATII

Daca aveti intrebari sau preocupari legate de prelucrarea datelor dvs. personale sau daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile mentionate mai sus, sunteti binevenit(a) sa il contactati pe Responsabilul nostru cu protectia datelor personale, dl Bala Alexandru Cristian,  la sediul/punctul de lucru al societatii noastre sau trimitand un e-mail la urmatoarea adresa: office@magnaprint.ro, iar noi va vom raspunde in cel mult 30 de zile de la primirea cererii.

De asemenea, in masura in care nu dispuneti de mijloace electronice sau nu doriti sa le folositi, puteti formula o cerere scrisa pe care o depuneti  la adresa RO-510191, Loc. Alba Iulia, Str. Orizontului, nr. 5, bl. C3, Ap. 1, jud. Alba. Pentru orice alte informatii suplimentare, ne puteti suna la telefon:  004 0736 898 333 .

In masura in care nu sunteti satisfacut cu modalitatea in care v-a fost solutionata cererea, puteti depune o reclamatie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, RO-010336 B-dul Magheru, nr.28-30, Sector 1, Bucuresti, www.dataprotection.ro

MODIFICARI ALE POLITICII

Aceasta politica de confidentialitate se poate modifica in conformitate cu schimbarile legislatiei privind politica datelor sau in baza unor modificari ale serviciilor noastre sau ale modalitatii de organizare. Daca vom efectua modificari materiale la aceasta, vom publica un link catre politica revizuita pe pagina principala a site-ului nostru. Daca vom efectua modificari semnificative care vor avea un impact asupra drepturilor si libertatilor dvs. (de exemplu, atunci cand vom incepe prelucrarea datelor dvs. personale in alte scopuri decat cele specificate mai sus), va vom contacta inainte de a incepe aceasta prelucrare.

Pentru a va ajuta sa urmariti modificarile cele mai importante, vom include mai jos un istoric al modificarilor pentru a recunoaste modificarile aduse prezentei politici. Ultima actualizare: 28.09.2020 .